Alboraia/Alboraya

Alboraia/Alboraya

Main image
WEBCAMS

Hortes, barraques i xufes. Els més genuïns elements de les terres valencianes decoren el paisatge d'este municipi, obert a la mar per les urbanitzacions de Port Saplaya i la Patacona. Tradició i modernitat se solapen en un terme que, lluny de deixar-se engolir per la colossal i veïna València, s'ha convertit en un complement necessari per a la gran ciutat.


Com arribar:

El terme municipal d'Alboraya està travessat per la A-7, per la costa i en l'interior els seus límits sn els de València, ciutat amb què està connectada per tren, metro i autobús urbà.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Si els teus fills són uns apassionats del patinatge i vols que gaudisquen d'aquest bonic i sa esport, et trobes al lloc perfecte. Hui t'explicarem quins són els cinc millors llocs de la Comunitat Valenciana per a patinar amb xiquets.
image
València és tot un paradís per als amants del cicloturisme. Si busques idees per a una excursió sobre dues rodes amb els amics o la família, hui et recomanarem una via verda senzilla i molt bonica: la Via Xurra.
image
L'horta de València és un dels senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana, no només en l’àmbit geogràfic, territorial i històric, sinó també perquè ens proporciona excel·lents aliments des de fa mil·lennis. Els cultius fèrtils de la nostra agricultura es transformen en productes d'alta qualitat, i la xufa n’és un dels aliments més destacats.

Notícies

Publicacions