Bicorp

Bicorp

Main image

Entre el riu Fraile i el massís del Caroig apareix Bicorp, en una vessant que l'aguaita a un enclavament de verdadera naturalesa. Carrasques i pins rojos es mesclen amb oliveres, ametlers i la resta de fruiters. També les plantes aromàtiques invadixen un terme en què encara poden vore's exemplars de cabra salvatge, un animal que ja va ocupar el territori fa milers d'anys, tal com demostren els abrics de pintura rupestre trobats en algunes de les múltiples cavitats del seu abrupte paisatge. Art i jaciments que demostren que este sempre va ser un bon lloc per a assentar-se, caçar, viure o visitar i que li han valgut la declaració de Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.


Com arribar:

Per la N-430 i N-340 s'ha de prendre l'eixida de Navarrs i, una vegada passat este municipi, per la CV-580, s'accedix a la localitat de Bicorp.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Festes
Monuments
Museus

Inspira't

image
Sabies que la Comunitat Valenciana té autèntiques meravelles que són Patrimoni de la Humanitat? En aquesta entrada, recopilem les set representacions artístiques, culturals i tradicionals valencianes que es troben en la prestigiosa llista de la UNESCO.

Notícies

Publicacions