Buñol

Buñol

Main image
Buñol és molt més que la famosa Tomatina. Els seus carrers estan plens d'hisṭria igual que els edificis del seu barri antic com l'església de Sant Pere Apóstol o el Molino Galà. No deixes de conéixer el Castell de Buñol, que alberga el Museu Arqueoḷgic Municipal en el seu interior, així com la Cova del Turche.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

image
Acabant el mes d’agost, setembre completa l’agenda amb una infinitat d’esdeveniments i activitats per a continuar gaudint de l’època estival.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel sol i la platja però té molts més llocs d'interés per al visitant. L'interior de les seues tres províncies està ple de pobles amb encant que mereixen la pena visitar, amb edificis històrics, esglésies i castells, i envoltats de meravellosos paratges naturals. També molts pobles costaners posseeixen un atractiu especial, més enllà de les zones típiques d'estiueig.
image
Buñol està envoltada per un encantador paisatge de marcat caràcter mediterrani i està enclavada entre muntanyes, en un territori singular i abrupte; té nombrosos barrancs, cursos d'aigua, fonts i brolladors. Ens ofereix multitud de paratges i enclavaments naturals de gran bellesa.

Notícies

Publicacions