Catarroja

Catarroja

Main image
L'horta, la marjal, les barques, l'arròs i el Port de Catarroja són la seua essència. Catarroja és el lloc ideal per a degustar la cuina tradicional valenciana i compta amb punts d'interés com la Casa Palau de Vivanco, el pont de pedra, la vila romana i com no, el Parc Natural de L’Albufera.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Golf

Inspira't

image
Una de les curiositats més grans de la humanitat és l'astronomia. Les pluges d'estreles són un fenomen al·lucinant. Ací et donem opcions perquè les pugues observar a la Comunitat Valenciana.
image
València ha sigut terra d'arrossos des de fa segles. Concretament ens hem de remuntar fins al segle VIII, quan els àrabs habitaven el territori, per a trobar el moment en què es va començar a cultivar arròs als voltants de la capital.
image
Et presentem una autèntica delícia de la gastronomia valenciana: l’espardenyà o l’espardenyot, una evolució del popular all i pebre que, a més d’anguila, porta carn.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.

Notícies

Publicacions