Chulilla

Chulilla

Main image

Chulilla, municipi d'interior de la Comunitat Valenciana, pertany a la comarca de la Muntanya. Situat en la conca mitjana del riu Túria i a 322 metres d'altitud sobre el nivell del mar. Ja en la població podem recórrer els seus angostos i empinats carrers que es conserven perfectament i són d'estil medieval. La seua bellesa paisatgística i les seues aigües termals el fan cada dia més atractiu al turisme, encara que actualment la principal activitat econòmica continua sent l'agricultura.


Com arribar:

Municipi situat a 59 quilómetres de València. Per la CV-35 (València-Ademuz) i per la CV-395 (Requena-Segorbe). Es pot accedir al municipi per mitjà d'autobús.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Les platges de València tenen molta fama, per la seua arena fina i daurada i les aigües transparents i càlides del mar Mediterrani. Tanmateix, a l'interior de la província de València trobaràs paratges naturals i pobles ideals per a passar un cap de setmana de desconnexió.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel sol i la platja però té molts més llocs d'interés per al visitant. L'interior de les seues tres províncies està ple de pobles amb encant que mereixen la pena visitar, amb edificis històrics, esglésies i castells, i envoltats de meravellosos paratges naturals. També molts pobles costaners posseeixen un atractiu especial, més enllà de les zones típiques d'estiueig.
image
La província de València compta amb multitud d'al·licients per a gaudir durant tot l'any.

Propostes de viatge