Cullera

Cullera

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
La història de Cullera, les seues tradicions, el seu ric patrimoni històric, l'entorn natural en el qual es troba i les seues increïbles platges fan d'aquest municipi valencià una destinació ideal per a tots els públics. 15 quilòmetres d'arena fina i daurada, la muntanya de Cullera, els arrossars, la seua rica gastronomia… mil opcions t'estan esperant.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
València ha sigut terra d'arrossos des de fa segles. Concretament ens hem de remuntar fins al segle VIII, quan els àrabs habitaven el territori, per a trobar el moment en què es va començar a cultivar arròs als voltants de la capital.
image
Cullera és una de les ciutats més interessants de la província de València per la seua privilegiada ubicació al costat del mar Mediterrani, per les interessants muntanyes de la serra valenciana que l’envolten i pel riu Xúquer, que regala precioses imatges reflectides a les seues aigües tranquil·les.
image
Els amants dels gossos solen trobar complicacions a l’hora de trobar destinacions, allotjaments i llocs que admeten mascotes; i encara més quan es tracta de trobar platges.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions