Paterna

Paterna

Main image

En la ribera esquerra del Túria, inclosa ja en l'àrea metropolitana de València, Paterna ha sabut combinar i mantindre els seus costums amb els constants canvis que imposa la vida actual. Cobert, en gran part, per terres de cultiu, el terme permet disfrutar de la tranquil·litat i les tradicions d'una forma de vida senzilla, a pesar dels canvis del seu paisatge urbà, on el progrés ha portat grans espais culturals i industrials que han sigut el complement que necessitava la ciutat per a mostrar dos cares harmòniques i ben diferenciades.


Com arribar:

Amb el metro, amb la línia 1, parades del Campament, Paterna, Santa Rita, La Canyada i la Vallesa. Amb la línia 4, parades del Mas del Rosari, La Coma i Terramelar-Lloma Llarga. Autobús: Línia 140 de Metrobus.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Els amants dels cavalls trobaran diverses opcions de turisme eqüestre a la Comunitat Valenciana. Descobreix amb nosaltres itineraris adaptats per a practicar aquest bonic esport en plena naturalesa.
image
No hi ha cap esdeveniment multitudinari i festiu a la Comunitat Valenciana que no se celebre envoltat d’abundant pirotècnia. Els més populars són les Falles de València, les Fogueres d'Alacant, els Moros i Cristians d'Alcoi o la Magdalena de Castelló, però un dels espectacles més representatius en què els petards i focs artificials cobren un protagonisme inusitat entre veïns i visitants és la cordà de Paterna. És un esdeveniment únic en el seu gènere que ningú no es pot perdre.
image
Les festes catalogades d’Interés Turístic Nacional atrauen milers de persones cada any, ja que són dates en què l'esperit del poble valencià es reuneix per a celebrar tradicions que es remunten moltes vegades a segles passats. Ací us comentem algunes de les festes més famoses de la província de València.
image
Des de fa milers d'anys, potser milions, l'ésser humà té una relació molt especial amb el foc, tant és així que utilitzar-lo com a centre de celebracions de tot tipus s'ha convertit en una tradició en moltes zones del planeta. El foc sempre és l'esperit de la festa.

Publicacions