Requena

Requena

Main image

L'atractiu del contrast arriba al zenit a Requena. Hiverns freds i estius frescos del Mediterrani, en la part més occidental de la província de València, atorguen al seu patrimoni, reflex de l'esplendor d'altres èpoques, un paisatge inimitable. Envoltada de muntanyes, la localitat disposa d'una plana coberta de vinya, base de la seua economia, encara que la seua riquesa es prolonga fins al seu entorn, amb el Cabriol i les seues ribes com a lloc més destacable.


Com arribar:

Per autopista, a través de la A-3, eixida 291 de Requena. Per carretera, a través de la N-III i la N-232.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Golf
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Inspira't

image
Tenim mar i platja però també tenim paisatges de neu inoblidables. Hui et contarem alguns dels millors llocs per a gaudir en família de la neu en la Comunitat Valenciana.
image
Les platges de València tenen molta fama, per la seua arena fina i daurada i les aigües transparents i càlides del mar Mediterrani. Tanmateix, a l'interior de la província de València trobaràs paratges naturals i pobles ideals per a passar un cap de setmana de desconnexió.
image
Les festes catalogades d’Interés Turístic Nacional atrauen milers de persones cada any, ja que són dates en què l'esperit del poble valencià es reuneix per a celebrar tradicions que es remunten moltes vegades a segles passats. Ací us comentem algunes de les festes més famoses de la província de València.
image
El Carnestoltes de Villar del Arzobispo és, sense dubte, un dels carnestoltes més famosos de la Comunitat Valenciana, que té lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions