Serra

Serra

Main image
Serra pertany a la comarca Camp de Túria de la província de València. Està situat en ple cor de la Serra Calderona. A les seues nombroses senderes, se li uneixen diverses grutes i nombroses fonts en plena naturalesa. Entre el seu gran patrimoni monumental destaquen la Cartoixa de Porta Coeli, el Castell i les Torres Sentinel·les.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.
image
El ritme de vida actual pot provocar pics d'estrés i ansietat. Per això, és necessari escapar de la rutina i trobar moments de relaxació de tant en tant. Estàs buscant experiències mindful? En la Comunitat Valenciana pots trobar-les.

Notícies