Dénia

Dénia

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

20 quilòmetres de litoral. Platges solitàries i platges amb activitats esportives i lúdiques. Cales de roca i grans extensions d'arena. Dénia posseïx un monument al clima. Al bon clima. I, com a paisatge, com a valor afegit al blau de les seues aigües, un parc natural, el Montgó, que s'alça, segons va dir Blasco Ibáñez, com mà de gegant, o com a sentinella d'un litoral habitat des de fa més de 4.000 anys. No obstant, este destacat enclavament de la Costa Blanca té més. El seu patrimoni dóna bon exemple de l'esplendor històrica de què va ser protagonista i de la seua conversió en una ciutat moderna, en la qual l'oci ocupa un lloc destacat.


Com arribar:

L'autopista AP-7 té eixida a Dénia i, des d'Ondara, s'accedix per la N-332. El ferrocarril de via estreta comunica Alacant amb Dénia i, per barco, hi ha línia diria amb les Balears.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
Existeixen pocs municipis a la Comunitat Valenciana i, per extensió, a Espanya, que concentren tres festejos populars tan diversos i multitudinaris com ocorre amb Dénia.
image
Durant els mesos d'estiu, la Comunitat Valenciana atrau milers de turistes per a gaudir dels més de 600 km de costes que ofereixen múltiples activitats per a tots els gustos; des del relaxat snorkel a l'energètic surf, les nostres platges disposen de tots els atractius per a diferents tipus d'esport i necessitats de cada persona.
image
Continues pensant que la gastronomia valenciana és només paella? La Comunitat Valenciana es caracteritza per tenir un ampli ventall de productes autòctons: la carxofa de Benicarló, vins amb denominació d'origen, el caqui de la Ribera del Xúquer, l'exquisida xufa....

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions