Villar del Arzobispo

Villar del Arzobispo

Main image
Villar del Arzobispo, en La Serranía, és la porta d'entrada a una de les més abruptes peṛ belles comarques de la Comunitat Valenciana. Els seus jaciments arqueoḷgics com a poblats ibero-romans, aljubs, molins i monuments són d'obligada visita. Apunta't a les seues rutes: Monumental, La Petjada de l'Home i Poblat Iber La Seña.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Festes
Monuments
Museus
Zones d'interior

Inspira't

image
El Carnestoltes de Villar del Arzobispo és, sense dubte, un dels carnestoltes més famosos de la Comunitat Valenciana, que té lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març.
image
Algunes de les festes de la Comunitat Valenciana, com la tomatina de Bunyol o els Moros i Cristians d'Alcoi, són conegudes mundialment. Però hi ha més festes famoses que diverteixen i entretenen els valencians, com els carnestoltes. Se celebren a tota la comunitat, però només alguns han arribat a convertir-se en un referent d'aquesta festivitat, que no et pots perdre.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.

Notícies