Alcoi/Alcoy

Alcoi/Alcoy

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Envoltada pels Parcs Naturals de les Serres de Mariola, el Carrascar de la Font Roja, els Plans i la Serreta, Alcoi s'alça com una ciutat que ha superat la seua peculiar orografia, solcada per barrancs. Coneguda com la "ciutat dels ponts", el municipi conserva, a pesar del seu elevat índex d'industrialització, passatges d'èpoques passades, mesclats amb l'esforç per prosperar al mig de tanta bellesa. La tradició pesa en les seues representacions festives, entre les que destaquen les festes de Moros i Cristians, declarades d'Interés Internacional.


Com arribar:

Des de València, l'accés a Alcoi es realitza per la A-7, direcció N-340 fins Alcoi. Des d'Alacant, l'accés és exactament el mateix, prenent la A-7 en direcció N-340 Alcoi.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
La comarca de l’Alcoià, también conocida como la Hoya de Alcoy, es una región llena de naturaleza, muy montañosa y perfecta para los amantes del senderismo. Cuenta con tres parques naturales: la Sierra de Mariola, la Font Roja y la Sierra de Aitana. Hoy te hablaremos de la ruta del Camí del Geladors, de la que parte de su trayectoria transcurre por la Font Roja.
image
Alacant és un punt de referència mundial gràcies a les seues platges i a un clima espectacular, i s’ha convertit en un lloc per excel·lència per a practicar l'enoturisme, gaudir del bon menjar i tastar vins sensacionals.
image
La Comunitat Valenciana ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d’això són els vestigis de població que s'han trobat en les últimes dècades i que mostren com va ser la vida dels primers habitants coneguts de la regió en l'època del Paleolític i posteriors. Esquelets, pintures trobades en coves i altres parets de pedra, i algunes restes ens mostren la vida i costums dels habitants del passat.
image
Alacant és sinònim de festa. De llarg a llarg de la província de la Costa Blanca tenen lloc durant tot l'any una sèrie de festejos tradicionals amb les seues característiques úniques i que han aconseguit fama universal.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions