Almenara

Almenara

Main image

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
Des de COCEMFE, dins del projecte La Comunitat també per a tu, es continua treballant per a garantir que totes les persones puguen gaudir de la cultura i de la naturalesa a la Comunitat Valenciana en igualtat de condicions: es presta especial atenció a les persones amb mobilitat reduïda, s’eliminen barreres arquitectòniques i se’n millora l’accessibilitat.
image
SI ets dels que gaudeixen del naturisme, Castelló té una bona oferta de platges nudistes. Descobreix les més emblemàtiques.
image
Any rere any la Costa dels Tarongers obté més de 20 banderes blaves concedides per la Fundació Europea d'Educació Ambiental, la qual cosa demostra la qualitat de les seues aigües i serveis. Des d'Almenara fins a Vinaròs, tots els pobles costaners de la província de Castelló cuiden i milloren les seues platges, i ofereixen als visitants la seguretat que gaudiran d’unes aigües netes, amb varietat i qualitat de serveis per a poder passar un bon dia de platja.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies

Publicacions