Catí

Catí

Main image
Como escondido entre dos valles, se encuentra el municipio de Catí, donde la pujanza que le otorgó el comercio de la lana y la ganadería durante la época medieval ha dejado interesantes huellas. Sólidos y bellos edificios y puertas y arcos de piedra dan la bienvenida a los visitantes que encuentran tranquilidad y hospitalidad en un término elegido por los amantes de la naturaleza.
Com arribar:
Desde Vinars, se accede por la N-232 y desvo a Cat por la CV-128. Desde Castelln, por la CV-10 hasta Puebla Tornesa y, posteriormente, por la CV-15 hasta llegar al desvo CV-128 a Cat.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Festes
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana pot presumir de tenir, a les tres províncies, autèntiques joies medievals en forma de ciutats emmurallades, monuments considerats Patrimoni de la Humanitat o fortaleses descomunals i indestructibles. La importància que va tenir el territori valencià durant l'Edat Mitjana ha deixat una empremta en forma d’excels patrimoni de visita obligada.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.
image
La primera manifestació artística de la humanitat té un dels seus millors exponents en terres llevantines. En concret, la província de Castelló alberga un conjunt de coves i parets amb pintures rupestres que es remunten fins a 7.000 anys abans de Crist. Abrics tan fascinants com la Valltorta formen part de l'anomenat arc rupestre llevantí, catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
image
En els últims anys la tòfona negra s'ha convertit en un ingredient imprescindible als restaurants que aposten per la innovació i l'avantguarda gastronòmica. És una matèria primera que ha conquistat el paladar de centenars de milers de persones.

Notícies

Publicacions