Vallibona

Vallibona

Main image
Vallibona és una xicoteta localitat de la província de Castelló amb gran riquesa paisatgística. Està situada en la part baixa d'una vall a la riba del riu Cérvol, des d'on s'aprecien les muntanyes d’Els Ports i la Tinença de Benifassà. El seu enclavament li atorga un encant especial que farà de la teua visita una experiència inoblidable.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Espais naturals
Festes

Inspira't

image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
La despoblació d'alguns dels municipis de l'interior de la Comunitat Valenciana és un fet des de fa dècades: el clima, la manca d'infraestructures, les dificultats d'accés, la falta de treball o l'atenció mèdica amb serveis mínims fan que molts habitants decidisquen anar-se’n a altres llocs. Per contra, la duresa d'aquestes terres per a les gents que les habiten les fan atractives per al viatger que vol perdre’s en un retir de pau i tranquil·litat.