Galeria Multimèdia

Al Museu Valencià de la Festa ens endinsem en una de les manifestacions culturals i festives més antigues de la Comunitat Valenciana: La festa de la Mare de Déu de la Salut, que se celebra cada 7 i 8 de setembre amb música i danses com 'la muixeranga', els 'bastonets', la 'carxofa', les 'patoretes', els 'arquets', les 'llauradores' i els 'tornejants'. La festa fou declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco en 2011.
Més informació
Horari

HORARI MES D'AGOST

De dimarts a divendres: 11:00h a 14:00h
Dilluns, dissabtes, diumenges i festius: TANCAT

Horari

HORARI MES DE JULIOL

De dimarts a dissabtes: 11:00h a 14:00h
Dilluns, diumenges i festius: TANCAT

Horari

HORARI HIVERN

De dimecres a dissabte: 11:00h a 14:00h; 17:30h a 19:30h.
Dimarts, diumenges i festius: 11:00h a 14:00h.
Dilluns: TANCAT

Preu

Entrada GRATUÏTA

El Museu Valencià de la Festa, inaugurat al 2002, se situa a l'edifici renaixentista del Convent de Sant Vicent Ferrer, construït per flares dominics en 1590.

Entre les seues parts més destacades figura la dedicada a la història, la indumentària i la música d'un dels monuments intangibles més representatius i significatius del la fita cultural valenciana: la Festa de La Mare de Déu de la Salut; declarada per UNESCO PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE LA HUMANITAT en 2011. També acull el Museu de la Setmana de Bous, la sala de l'escultor Leonardo Borràs, la sala d'indumentària “Carmen Insa”, l'Aula de Natura, la sala d'indumentària tradicional, i espais destinats a exposicions itinerants d'història, etnologia i art.