Puçol

Puçol

Main image

El terme municipal s'obri amb una zona muntanyosa a l'oest: el Paratge Natural de la Costera, una zona forestal de gran bellesa, representativa de l'ecologia mediterrània. Al centre, sobre el pla, envoltat de tarongers, el nucli urbà: places, parcs, jardins i veïns que donen la benvinguda al viatger ocasional i al que decideix quedar-se. A l'est, dues zones diferenciades: l' Estany, eixida al mar de la marjal dels Moros, un aiguamoll protegit que és zona de nidificació d'aus; i la Nova Platja, de blanca arena, protegida per espigons i recorreguda per un modern passeig marítim. A 20 quilòmetres de València, Puçol crida l'atenció del visitant per l'harmonia dels seus carrers, i per l'equilibri entre el colorit mediterrani de la seua platja, l'hospitalitat de la gent de l'horta i la tranquil-litat de la muntanya. La ubicació geogràfica de Puçol li converteix en un trampolí privilegiat per a gaudir del passat, el present i el futur de la Comunitat Valenciana. Des del teatre romà de Sagunt o el Centre d'Educació Mediambiental (situat a la marjal dels Moros), passant pel monestir d'El Puig de Santa Maria o el port esportiu de la Pobla de Farnals, fins arribar a la Ciutat de les Arts i les Cincies de València, tot es troba a penes a uns quants minuts, amb màxima accessibilitat, per al visitant que busca a Puçol el relax, per que també vol gaudir del turisme cultural i activitats. Puçol, entre mar i muntanya.


Com arribar:

Situat a penes a vuit quilmetres de Sagunt pel nord i a 18 de València pel sud, amb accés directe a través de les autopistes A-7 i V-21, la carretera N-340 i els trens de rodalia de Renfe.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.
image
El ritme de vida actual pot provocar pics d'estrés i ansietat. Per això, és necessari escapar de la rutina i trobar moments de relaxació de tant en tant. Estàs buscant experiències mindful? En la Comunitat Valenciana pots trobar-les.

Notícies

Publicacions