Manises

Manises

Main image

En el marge dret del riu Túria, sobre un xicotet tossal, s'estén Manises, bressol de la producció ceràmica artística. Paciència i imaginació són dos de les virtuts que es contemplen en cada una de les peces que els laboriosos manisers bolquen en el seu treball. Al Costat de la tradició, la història, amb un nucli urbà replet de bella arquitectura, molt unida al millor i més gran dels seus reclams, la ceràmica.


Com arribar:

L’accés a la població es fa per la A3, Madrid-València, que té eixida a Manises, municipi on hi ha l’aeroport de València. Pel by-pass, Alacant-Castelló s’ha d’agarrar l’eixida Aeroport-Manises.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Transports

Inspira't

image
Els amants dels cavalls trobaran diverses opcions de turisme eqüestre a la Comunitat Valenciana. Descobreix amb nosaltres itineraris adaptats per a practicar aquest bonic esport en plena naturalesa.
image
Sabies que Manises és coneguda per la ceràmica artesanal? Aquest municipi amaga meravelles elaborades des de fa segles pels millors artesans de la ceràmica.
image
T'apassiona el golf? No és només cosa teua. Aquest esport té una fórmula perfecta que atrau cada any més i més gent: és divertit, es practica a l'aire lliure, fomenta la competitivitat, la concentració i també l'exercici físic.
image
El Parc Natural del riu Túria és el gran pulmó de la ciutat de València. La seua proximitat a la ciutat fa d'ell un lloc idoni per a realitzar esports en plena naturalesa sense la necessitat de desplaçar-se molt lluny. Una de les activitats que es pot practicar pràcticament tot l'any és el descens en caiac pel riu, un esport apte per a tots els nivells i condicions físiques, ja que es disposa de diferents rutes.

Publicacions